A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Camping
4030 Debrecen, Szávay Gyula u. 22. 

Telefon: +36 3... megnézem
+36 5... megnézem
+36 2... megnézem

Mutassa térképen!

Kerekestelepi Fürdő

A debreceni Kerekestelepi Strandfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő a térségben, ahol kellemes körülmények biztosítják a feltöltődést, a lélek nyugalmát, a gyógyulást, a tökéletes kikapcsolódást.

A nyugalomra vágyó vendégek zöldellő fák árnyékában, friss levegőn, csendes környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait, lazulhatnak el.

A gyógy- és strandfürdő területén két termálvizes medence biztosítja a gyógyulni érkező látogatók és az idősebb korosztály számára a felfrissülést. A gyógyfürdő vízösszetétele alkáli-hidrogén-karbonátos, fluoridion, jódid- és bromid tartalommal. A gyógyvíz elfogyasztása kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációs betegségek, magas gyomorsav tartalom, izomreuma és izomfájdalom, ízületi és gerincoszlopi meszesedés, ízületi panaszok, porckorongsérv kezelésére, izomlazító fürdésre.

A Kerekestelepi Fürdő családbarát környezetben nyújt tökéletes szórakozási lehetőséget a kisgyermekes családok számára. A legkisebbek részére kialakított gyermekmedencék, csúszdák a pancsolás felejthetetlen élményét kínálják. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról játszótér gondoskodik.

Az aktív pihenést kedvelők, a mozgás szerelmesei pedig egy fokozatosan mélyülő hideg vizes strandmedencében hódolhatnak a strandolás, fürdőzés szenvedélyének. A strand területe a napfürdőzésen túl, számtalan sportolási lehetőség nyújt a mozgalmas nyaralást kedvelők részére.

A Kerekestelepi Fürdővel összeköttetésben álló, a strand területén elhelyezkedő Lyra Beach Camping 250 vendég befogadásra alkalmas.